Άρθρα

Αρχική Άρθρα
Δύο είναι τα διακυβεύματα (εκ του “κύβου”, ήτοι ζάρι) των ευρωεκλογών της 9 Ιουνίου: το ποιοί θα μας εκπροσωπήσουν στην ευρωβουλή τα επόμενα 5 χρόνια και το τί μήνυμα θα στείλουν οι πολίτες στην κυβέρνηση.
Στις επικείμενες ευρωεκλογές η ελληνική κοινωνία καλείται να επιλέξει τους αντιπροσώπους που θα την εκπροσωπήσουν στο θεσμικό όργανο που εν πολλοίς καθορίζει την καθημερινότητά μας.
Το μετέωρο βήμα του κάβουρα
Πρόσφατα μάθαμε για έναν παλαιοχριστιανό (!) συμπολίτη μας, διορισμένο σε Δήμο της Εύβοιας και αποσπασμένο σε Δήμο της Αττικής, ο οποίος αν και διέμενε σε σπηλιά της Κορινθίας (!!), αμειβότανε (και πιθανότατα εξακολουθεί να αμείβεται, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του) κανονικότατα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην καθαριότητα εξ αποστάσεως, με τηλεργασία (!!!).
Εκεί έξω βοά ένα διαηλικιακό, υπερταξικό και διακομματικό κοινωνικό αίτημα και σοβείται ένα νέο Εθνικό όραμα για μια δικαιότερη, παραγωγικότερη, μια καλύτερη Ελλάδα: αν το τολμήσουμε, μπορούμε καλύτερα!
Αναμφισβήτητα το θέμα των ημερών είναι ο γάμος και η τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Οι ΛΟΑΤΚΙ είναι μια κατηγορία ανθρώπων που στο παρελθόν έχει υποφέρει τα πάνδεινα.
Ζούμε σε μια δυστοπική χώρα όπου πράγματα που σε ΌΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΌΣΜΟ θεωρούνται δεδομένα σε μας εξακολουθούν να αποτελούν ζητούμενα. 
Οι πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς, που στόχο της έχει όχι την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, αλλά τον ολοσχερή αφανισμό του Ισραήλ, άφησαν άφωνη από φρίκη την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η τραγωδία των Τεμπών ανέβαλε την ημερομηνία διεξαγωγής των πρόσφατων εκλογών κατά κάποιους μήνες.

Κατηγορίες